кадър , YoutubeГоляма тапа на бул. България в Русе заради три

...
кадър , YoutubeГоляма тапа на бул. България в Русе заради три
Коментари Харесай

Русе Медия: Три катастрофи с осем коли на булевард в Русе

кадър , Youtube

Голяма запушалка на бул. " България " в Русе поради три произшествия стана тази заран. В злополуките са взели участие осем коли. Всичките инциденти станали в мъглата сутринта, в час пик, когато придвижването е най-натоварено, информира .

Лек автомобил „ Ауди “, пътувал в посока Дунав мост в лявата лента, се е преобърнал по таван. По думите на лидера, в региона на спирката на шивашката компания БТБ движещият се пред него автомобил взема решение от дясна лента да се престрои в лявата, с цел да направи противоположен завой. Шофьорът на „ Ауди “-то е натиснал спирачки, само че поради скоростта и хлъзгавия път е изгубил ръководство, закачил е разграничителната тревна линия и е отскочил, като се е обърнал по таван от другата страна на пътя. За благополучие не е потърпевш.

На място незабавно са изпратени полиция и кола за спешна помощ, като екипите идват съвсем по едно и също време и блокират останалите пътни ленти. Образува се запушване, което провокира нова катастрофа на 300 метра от първата. Тя е верижна, като при нея пет автомобила са с материални вреди. След като длъжностен автомобил „ Ситроен “ е понижил поради колите пред него, откъм гърба него го удря БМВ. В БМВ-то се блъска „ Фолксваген “, който на собствен ред е ударен откъм гърба от „ Хюндай “. Петата кола на опашката е „ Ауди “, където вредите са най-сериозни – предницата му е разпиляна, предното стъкло е пукнато, откакто лидерът е блъснал главата си. Той не е потърпевш съществено.

Докато служителите на реда обслужваха писмено верижната катастрофа, към 200 метра обратно стана и трето произшествие. В региона, където колите се качват на бул. “ България “ от кръговото на КАТ, лек автомобил „ Фолксваген “ се удря в спряла пред него кола. Той беше избутан от служителите на реда, с цел да не задръства пътя.

Докато се отстранят колите, взели участие в инцидентите, придвижването се контролира от екипи на „ Пътна полиция “.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР